Svenska
Blog

Fallout: New Vegas <<¨-Artikeln-¨>>

Skrivet av MatApan den 3 augusti 2009 kl 12:14

Fallout: New Vegas <<¨-Artikeln-¨>>

FALLOUT: New Vegas

200 år in i framtiden, jag stiger upp ur rasorna av ett totalförstört Casino som jag har andvänt som skyddsrum för natten. Jag tar upp min hagelbrakare fixar kragen på min skjorta och känner sandstormar starka som orkaner slå hårt mot min kind. Jag sätter på radion på min (pip boy últra) men allt jag får in är en brusig radiosignal med (The Fray) på.
Med en förbättrad kamra och en revolutionerande spelkänsla smyger jag mig igenom det övergivna sanddränkta centrumkärnan utan kännedom om vad som döljer sig runt hörnen. Kanske ett stort sandmoster en sinnessjuk zombie, vem vet? Det här är Fallout: New Vegas

Tyvär så får vi inte träffa hjältarna i stål igen (Brotherhood Of Steel). Och inga mera ghouhls heller. Detta beror på att New Vegas inte är en uppföljare på Fallout 3. Det är ett helt nytt RPG spel men med samma 3rd person shooter stil som i Fallout 3. Det jag tror är att i New Vegas så blir det faktiskt riktiga vapen som Mp5, 9mm och nya framtidsvapen som vi alldrig tidigare skådat.
I och med att spelet ska satsa mera på riktig framtid än Fallout 3 så blir det mera mordäna byggnader och teknologi också.
Spelet börjar på det sättet att man är en typisk asätare som vuxit upp på sin egen hand och söker efter svar på vad som kan ha hänt med staden. Jag kan tänka mig hur spelet börjar.

En man står på sina knän mitt i öknen och ställer sig upp och hans röst kommer fram "The human kind is curious, i learn that from my father, its not allways easy to be accepted. I'm a scavanger, i eat what i gonna eat i take what i gonna take. But there must be something more to this world than desert and mosters. there moust be a truth to all this. What happened, I WANT THE TRUTH! skriker han/hon
Så under spelets gång träffar karaktären en vän som visar honom/henne en gigantisk militärbas byggd under marken inför the great war kriget (2077). Basen har tagits över av motsvarigeten till brotherhood of steel och du gör uppdrag för dem tills basen förstörs. Kan underjords basen vara Area 51?

Kommentera gärna
Artiklar om Mafia II, Star Wars battlefront 3, I am alive, Modern warfare finns på mitt krypin.

HQ