Svenska

Angående eran väldigt irriterande reklam!

  • Insänt av: Elesir

Hejsan! Jag har full förståelse för att ni ska ha era intäkter, absolut! Men att ni har irriterande reklam som gör att sidan hoppar upp och ner vilket resulterar att man klickar in sig på fel artikel och att man kommer av sig i det påbörjade läsandet! Detta är en anledning till att folk vill använda ad-block! Fatta hinten! Så länge ni har reklam som inte hoppar så är jag helt okej med att ni får in pengar, men varför måste få in det på det absolut mest irriterande sättet som finns? Som att vid en bespisning få sin mat upphälld över halva brickan ist för på tallriken där den hör hemma. Att man ens ska behöva poängtera något sådant, det är ju nästan som att ni inte ens besöker er egna sida?

Svar

Hej Elesir. Att vi inte skulle besöka vår egen sida är ju såklart larvigt men minst lika larvigt är det ju att vår annonsavdelning laddar upp banners som bevisligen förargar våra läsare. Det är lika frustrerande för mig som det är för dig, för jag har ingen insyn eller makt över detta. Men jag framför dina klagomål direkt. Annars kan du även maila till [email protected] så vidarebefodras klagomålet till de som placerar annonserna.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev