Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Microsoft utvecklar fyra nya Xbox-konsoler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har inte direkt hymlat med att de jobbar på en ny Xbox-konsol, faktum är att de rent av gick ut med det under årets E3-mässa. Arbetsnamn som Scarlet och Anaconda har kastats omkring, och nu har en samlad rapport försökt bena upp det hela och det verkar faktiskt som att vi har att göra med inte mindre än fyra nya Xbox-konsoler.

Det är Thurott som skriver detta och hävdar att två av dessa nya konsoler kommer redan under 2019. Dessa båda är att betrakta som nyare versioner av dagens Xbox One, och 2020 drar sedan nästa generation igång.

Maverick är en av de nya konsolerna som kommer under 2019 och är den omtalade Xboxen som saknar skivläsare, sedan har vi dessutom en uppdaterad version av Xbox One S som främst är avsedd för xCloud-spelande.

De båda konsoler som kommer 2020 har arbetsnamnen Anaconda och Lockhart, som båda är "Scarlet-konsoler". Anaconda är arvtagaren till Xbox One X, en kraftigare maskin för entusiaster, medan Lockhart är en motsvarighet till Xbox One S och alltså ett billigare alternativ.

Ingenting av detta är givetvis bekräftat på något vis, men Thurrott brukar ha på fötterna när det gäller just Microsoft, så helt omöjligt är det inte.

Rykte: Microsoft utvecklar fyra nya Xbox-konsoler


Loading next content